jueves, 1 de marzo de 2018

V Jornades sobre Convivència de l'IES Enric Valor

Els pròxims 26 i 27 de Març celebrarem les cinquenes Jornades sobre convivència. Durant els dos dies, el nostre alumnat d'ESO, Batxiller i Cicles participarà en xarrades de diferents associacions i especialistes, videoforums dinamitzats pel nostre alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxiller, i tallers realitzats per especialistes i també per professorat del nostre institut (en forma de Gymcama).

La temàtica central d'aquestes Jornades serà "la convivència amb les malalties", que es veurà reflectida en els videoforums i en algunes xarrades, com les que realitzaran APANION, ASLEUVAL i el Centre de Salut de Silla. Enguany participaran més entitats del nostre municipi, com el Centre ocupacional Tola, l'Ajuntament (servei contra la drogoaddicció i servei de mediambient), Policia Local i el Conservatori, que oferirà el dia 26 de Març uns fragments de l'ópera Bastià i Bastiana, interpretada per alumnat del nostre institut que estudia al Conservatori. També serà interessant la participació de David Casinos, atleta paralímpic valencià, guanyador en quatre olimpíades (pes i disc), i Hanan Al Haroub, mestra Palestina i Global Teacher 2016. Aquests dos últims encara no han pogut confirmar, però confiem en què puguen vindre.

Per últim, recordar que vindran instituts convidats, així com les escoles del municipi. I que el dia 27 tindrem per la vesprada, després d'un dinar de convivència, un videoforum per a Cicles, i pares i mares, sobre la temàtica abans anomenada: conviure amb les malalties.

No hay comentarios:

Publicar un comentario