miércoles, 20 de enero de 2021

ACTIVITAT SOBRE LA MEDIACIÓ PER A 1r D'ESO

 Durant les setmanes del l'11 al 15 i del 18 al 22 de gener, alguns alumnes del grup de mediació han passat per totes les aules de 1r d'ESO a explicar en què consistix la mediació de conflictes. També hem invitat a dos alumnes de 2n d'ESO que estaven interessats en el tema. 

Durant l'activitat se'ls ha llegit un breu conte en el qual havien de posar-se en la posició d'altre (un gat i un ratolí), s'ha parlat dels conflictes i les diferents maneres d'abordar-los i se'ls ha explicat què és una mediació. S'ha fet una senzilla mediació pràctica i una xicoteta representació d'una mateixa situació resolta de tres maneres diferents, per a què reflexionen sobre si poden considerar que cap actuació està mal; el problema moltes vegades està en com s'enfrontem al que està passant, no el que està passant. 

Ha estat molt satisfactori, tant per part de l'alumnat de mediació que ha participat, Nerea Busquiel, de 4t d'ESO, i Ainhoa Carbonell i Sau Felguera de 1r de batxillerat, com per part de l'alumnat de 1r que ha mostrat molt d'interès i molt bon comportament en els quatre grup que tenim a l'institut.








No hay comentarios:

Publicar un comentario